Verzending/ Retourneren

Verzenden

Wij verzenden onze pakketjes via post NL

pakketen verzenden wij voor € 4,95 incl. track & trace code

Bent u wonende in Uitgeest, dan kunnen wij het gratis bij u thuis af laten leveren.

Bij het betalingscherm kunt u de optie 'afhalen bij winkelier' aanvinken. Als u daarna in de opmerking vermeld dat u het thuis wilt laten bezorgen, nemen wij contact met u op.

 

Ophalen

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen, dit kan in Uitgeest. U kunt bij het afrekenen kiezen voor ophalen, het te betalen bedrag kunt u contant betalen. Voor het afhalen zullen we dan een datum en tijd afspreken via de email, ik zal u mailen als de bestelling klaar is om opgehaald te worden. Het mail adres is amysbabyenkinderkleding@hotmail.com.


 

Retourprocedure & voorwaarden

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is.

 

Artikelen

Met uitzondering van artikelen die meer dan 50% zijn afgeprijsd,

Kunnen binnen 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden met het orginele factuur (met vermelding van uw bankrekeningnummer) indien u niet tevreden bent met het artikel.

 

Retourvoorwaarden:

- Artikelen zijn ongedragen

- Artikelen zijn niet beschadigd

- Artikelen zijn in de orginele staat

- Artikelen zijn voorzien van de orginele labels ( dezen dienen aan het product te hangen)

 

Garantie:

- Wij geven geen garantie op knopen, ritsen, steentjes, en print etc.

- De garantie vervalt na het wassen van het product omdat we geen zicht hebben over de manier waarop het product gewassen is

- Het passen van de artikelen is uiteraad toegestaan. Labels en etiketten mogen daarbij niet verwijderd worden

 

Kosten:

De kosten voor het retouneren zijn voor eigen rekening. Tevens ben je aansprakelijk voor de aankomst van de retourzending. Zorg er daarom voor dat het pakket goed is gelabeld. Bewaar je bewijs met trackingcode goed, deze kunnen we opvragen indien er zich problemen met de zending voordoen of wanneer een artikel buiten de retour termijn binnen komt.

Na ontvangt van je retourzending krijg je een email dat de bestelling is ontvangen. Indien alles in goede staat is ontvangen wordt het aankoopbedrag van het betreffende artikel zo spoeding mogelijk teruggestort. Uiterlijk binnen 14 dagen.